Nagyító alatt: Szupercella 3.: Az Ördögverem (Escape Plan: The Extractors)

Ray Breslin-t és csapatát felbérelik, hogy találja meg egy kőgazdag kínai üzletember lányát. Annak az üzletembernek, aki eredetileg megépítette azt a börtönt, amiben ő és Rottmayer raboskodott. De, hogy még jobban bekavarjanak nekik, elrabolják Abigail-t, a tettes pedig az áruló Lester Clark fia, aki az apjáért akar bosszút állni.

A történet dióhélyban ennyi. A csapat mellé szegődnek új emberek és a legjobb az egész filmben, amikor ők vannak. Stallone ebben a szerepben már kifulladt, szerintem egy résznél nem is kellett volna több belőle. Akárcsak a gyengén szereplő második rész, ez is csak adathordozóra jelent meg, ami a minőségét tekintve érthető döntés.

Az akciók felemásak. A lövöldözés nem olyan izgalmas, de a bunyók intenzívek és látványosak és nagyjából egy emberhez köthetőek, Jin Zhang-hoz, aki az elrabolt lány korábbi testőrét és szerelmét játssza. Rajta kivül nincs igazán fénypontja a filmnek sajnos. A történet egyszerű, kiszámítható és elég butácska. Akinek tetszett a második felvonás, annak ez is fog, de akinek nem, az kerülje el messze.

Szerintem egy felesleges és rém gyenge befejezése a börtönös kalandozásnak, ahonnan már nemigen lehet lejjebb, de ki tudja.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s