Nagyító alatt: Renegátok (Renegades)

Hivatalos leírás: Egy csapat haditengerészeti elit kommandóst a háború sújtotta Európába küldenek, akik egy tó fenekén egy több száz millió dollárt érő kincset lelnek. Azért, hogy a helyieknek segítsenek és az arany visszajuthasson jogos tulajdonosához, kitervelnek egy rablást. Egy szerencsétlen véletlen során az ellenség azonban felfigyel rájuk, így csak 10 órájuk marad arra, hogy végrehajtsák küldetésüket.

Megvalósítás: A Renegátok nem egy rossz film, de ugyanakkor nem is egy moziba való film. Amilyen izgalmas és lendületes volt az előzetes, olyannyira félre is vezetett. Hiszen a jó vágásnak köszönhetően pörgött minden, nem volt benne üresjárat.

A végeredmény viszont helyenként unalmas B kategóriás akció mozi lett, ami A kategóriásként akarta eladni  magát. Mindent el is követett ez ügyben, adva volt egy izgalmas és érdekes alaptörténet, jó mellékszereplők, és helyenként igen csak ütős látványvilág. De mégis meglátszott hogy a költségvetés mégsem Hollywoodi volt, néhol a látványon igen csak látni lehetett hogy mesterséges. A cselekmény egy ponton leül és amikor akció akciót ér, akármilyen izgalmasnak is néz ki, valahogy unalmassá válik az egész.

Kellemesen üdítő volt Ewen Bremner-t és J.K. Simmons-t látni, emelték a produkció fényét. A főszereplők nem voltak nagy nevek, annak ellenére hogy az osztag parancsnok,Sullivan Stapleton a 300 folytatásában volt a főhős. 

Akár honnan is veszem, nekem a Renegátok egyszer nézős film lett, hiába minden. Engem nem tudott meggyőzni arról, hogy több lenne, azért remélem másnak jobban tetszett.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s