Nagyító alatt: Felültetve (Setup)

Történet: Sonny, Vincent és Dave régóta haverok, együtt nőttek fel Detroit “aljas utcáin”. A sors úgy rendelte, hogy mindhárman a bűnnek élnek. Egy gondosan kitervelt, de egyben véres gyémántrablást követően Vincent elárulja a barátait: beléjük ereszt egy sorozatot, és hagyja őket kivérezni. Sonny azonban életben marad, és miután felépül, Detroit utcáin cirkál bosszúra szomjazva. Ezzel azonban csak felhívja magára Mr. Biggs, a város legfélelmetesebb maffiafőnökének figyelmét.

Megvalósítás: A cím többféleképpen is értelmezhető. Egyszer úgy, hogy Sonny-t felülteti az állítólagos barátja, aztán úgy hogy Sonny felülteti a maffiafőnököt és végül úgy, hogy a film készítői felültetnek minket. Utóbbi sikerült. Bár kissé kétkedve, de esélyt adtam a filmnek. Nem volt jó ötlet.

Az a tény hogy moziban volt nem jelent semmit, a Felültetve egy sokkal gyengébb produkció mint amire számítottam. A cselekmény, úgy ahogy van egy nagy katyvasz, semmi értelme nincs. A színész játék csapnivaló és az összesség egy rakás xar.

Nem értem mi vesz rá sikeres, vagy egykor sikeres színészeket, hogy szerepet vállaljanak az ilyen és ehhez hasonló alkotásokban, vagy mondhatni a 50 cent filmekben. Forest Whitaker, Samuel L. Jackson, Bruce Willis, Robert De Niro, Ryan Philippe. Jessica Biel, Christina Ricci, Al Pacino, Jason Statham és még sorolhatnám. Ha tudnék egyetlen dolgot ami miatt ajánlhatnám – akár egyszeri megnézésre is , akkor nagyon szívesen elmondanám, de a helyzet az semmi ilyen nincs, sőt inkább azt javaslom hogy senki ne tekintse meg.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s