Nagyító alatt : Shuffle

shufflemt3

Az emberek, démonok, és istenek többé nincsenek elválasztva, az átjáró ajtoknak köszönhetően. A három faj békésen megvan egymás mellett, egymás szokásait tanulják és alkalmazkodnak, valamint kapcsolatokat létesítenek.

Ennek egyik eredményeként, a démonok és istenek urának lányai – persze apjukkal – az emberi világba érkezik, hogy bejlentse, valamelyikük  Tsutchimi Rin, egy középiskolás diák felesége lesz. Persze ennek a többi fiú az iskolában és egyáltalán a városban nem örül, ezért folyton üldözik őt. És hogy ne legyen ilyen egyszerű a helyzete, nem csak a két lány akarja őt.

A leírásból kiderül, hogy ez egy sablon romantikus szerelmi nem csak háromszög anime, sok sok romatikával, humorral, kisebb szenvedéssel. Mivel ez is egy visual novelből készült ez el is várható. De ennél, mégis többet takar, meglepően sok benne a drámai fordulat, és bár vannak benne kiszámítható pillanatok, egy magható és kellemes sorozat. A befejezés is nagyon szórakoztatóra sikerült – ráadásul szeretem ha az győz akinek szurkolok.

A grafikára nem lehet panasz, egyszerűen gyönyörű, minden részletében szép, és nem csak a háttér, tájképek, de még a szereplők is.

shuffle2_origi

A főbb karakterek személyiségei szépen ki lettek dolgozva, így elérve hogy ne csak egy átlag “enyém lesz a szíve” animet lássunk.

A hangok élesek, a zene megszokott szerelmi dráma egy kis humorral stílus, semmi extra de pont beleillik. A szinkronhangok tökéltesek és szokás szerint beleélik magukat.

Összegezném tehát, egy nem mindennapi történet, mindennapos szerelmi szállal, nem mindennapos szituációkban, mellbevágó drámaisággal, én csak ajánlani tudom. MAL 7 pont.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s